Kirjat

”Emilia siirteli annoksia lähemmäs toisiaan ja otti puhelimen esille. Kuvassa kirkkaankeltainen mimosa, chia-vanukkaan kerrokset, musta americano, kaistale pöydän vaaleaa puuta, ympärillä utuinen hehku. Joku toinen katsoisi kuvaa omasta lasisesta kuplastaan, kadehtisi ja vajoaisi takaisin harmauteen, ehkä jonain päivänä heräisi ja pyristelisi pois. Emilian tavoin unohtaisi sammuneet sunnuntait.”

Kunnes kukkivat puut, Elina Annola

#kunneskukkivatpuut
#elinaannola
#esikoisromaani
#esikoiskirja
#sukupolviromaani
#kasvutarina
#uutuuskirja
#kirjagram

Kunnes kukkivat puut

Sitten kun oikea elämä alkaa

Elina Annolan esikoisromaani Kunnes kukkivat puut kuvaa kesäisen Helsingin paahteisia päiviä, joiden pehmeissä illoissa jokainen etsii onneaan. 

Kesälomasta tulisi uusi, puhdas alku. Emilia saisi unelmiensa kodin ja parisuhteen, yhteiset suunnitelmat rantakallioilla, auringonhehkuiset illat, ystävät. Avokadoleipiä ja perunalastuja, marjapuuroa keskellä yötä, jos vain niin haluaisi. Ja kun työt alkaisivat ja oppilaat palaisivat luokkiinsa, Emilia kiiruhtaisi töistä uuteen kotiin. Uuteen seikkailuun.

Muutoksessa tukena on ollut Emilian paras ystävä Minna. Minnan seurassa kaikki on jännittävää ja upeaa. Hän on kääntänyt jopa rintasyövän vahvuudekseen, syvälliseksi kokemusasiantuntijuudeksi. Myös Emilian pitäisi tutkituttaa itsensä, ei syytä huoleen, mutta varmuudeksi. Kepeän kesätunnelman katkaisee äidin puhelinsoitto. Auri-täti on kuollut. Emilia hädin tuskin muistaa omituista Auria, ja hautajaismatka Pohjanmaalle sotkee ikävästi suunnitelmat mutta sysää samalla alkuun aivan toisenlaisen muutoksen.

Elina Annolan esikoisromaanissa nuori opettaja Emilia tavoittelee täyttä elämää riuhtaisemalla itsensä irti menneestä ja heittäytymällä uuteen. Mandarin O. – uusi elämä uutta huulipunan sävyä myöten. Mutta auttaako sekään iloitsemaan, jos ei tunnista, kuka peilistä katsoo takaisin.”

#kunneskukkivatpuut
#elinaannola
#esikoisromaani
#esikoiskirja
#sukupolviromaani
#kasvutarina
#uutuuskirja
#kirjagram

Neljän kuukauden päästä minä lähden, eikä minun enää tarvitse katsella järveä, ei sen mustia aaltoja tai mykkänä makaavaa tyyntä vettä, joka muistuttaa minua kaikkein pahimmasta. Minä haluan päästä vapaaksi.

Elinan kirjat

Tähän osioon tulee Elinan tulevia kirjoja….

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede 

Vieritä ylös